Over Marianne ?>

Over Marianne

Marianne WeijtsIk heb werkelijk “Het mooiste beroep van de wereld”. Als verloskundige sta ik aan het begin van een nieuwe leven, namelijk van een kind. Ik mag ook getuige zijn van een nieuw leven van de papa en mama, namelijk als ouder. Prachtige levensgebeurtenissen die een nieuw leven inluiden!

De afgelopen 16 jaar ben ik vooral als verloskundige aan het werk geweest en heb ook de opleiding tot echoscopiste afgerond. Ik heb een prachtig gezin en geniet volop van het leven.
Dat genieten was voorheen niet zo vanzelfsprekend en heb op een goed moment besloten om beter voor mezelf te zorgen. Ik ben de training Persoonlijk Leiderschap gaan volgen bij Amethist Developing People, wat voor mij het keerpunt was om het roer eindelijk om te gooien in de richting die ik varen wilde. Leven met Lef! Daar hebben mijn man, kinderen en mijn omgeving nu heel veel plezier van.

Omdat ik als verloskundige een hoop zwangeren en jonge moeders voorbij zie komen en ik hen begeleid, merk ik dat voor sommige vrouwen deze begeleiding niet voldoende is en er meer nodig was dan mijn zachtheid, rust en leiderschap.

De laatste 4 jaar ben ik bezig met mij specialiseren als vrouwencoach, wat een verrijking is voor mijzelf en als verloskundige. Ik heb de opleiding tot Eclectisch coach gevolgd  bij  Amethist Developing People, en ben nu dus een volwaardig goed opgeleide coach. Omdat ik als achtergrond verloskunde heb, ligt mijn expertise ook op de vrouw en man in hun “vruchtbare”periode. Van  en alles wat daarbij komt kijken